avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare cu intretinere...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare cu intretinere...

Se poate strica de catre mostenitori??......tatal meu a primit de la mama sa o casa cu act de vanzare cumparare cu intretinere , intre timp tata a decedat .. Eu am facut act de mostenire dupa tata...si am ingrijit-o pe bunica ... Am ingropat-o ......acum fiica sa doreste sa imi strice actul pe casa si sa imi i-a jumatate de casa ?...cu toate ca eu am avut grija de bunica.....credeti ca poate sa imi strice actul????
Ultima modificare: Marți, 1 Aprilie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 16:32, 1 Aprilie 2014
Daca ati prestat intretinerea conform contractului incheiat de tatal dumneavoastra, fiica defunctei nu poate obtine desfiintarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenitor aly_cupy aly_cupy Buna ziua! In urma cu aproximativ 13 ani parintii mei au divortat, mama nu a avut bani pentru a face partajul si s-au inteles de comun acord la impartirea ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez pt ca tatal meu vrea da imi strice actele daniela lavinia daniela lavinia salut la toata lumea.sunt noua pe forum.am si eu evident niste intrebari.parintii mei mi-au facut acte de intretinere in mai 2009 iar acum tatal meu doreste sa ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere, danmarianpopescu danmarianpopescu Tatal meu a incheiat un Contract de intretinere cu bunicii mei, parintii lui, contract care prevede ca un schimbul intretinerii si a inmormantarii acestora, ... (vezi toată discuția)