avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model Cerere de Ordonanta Presedintiala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model Cerere de Ordonanta Presedintiala

Ma puteti ajuta cu un Model de Cerere de Ordonanta Presedintiala pt de debransare individuala de la retelele de apa potabila, apa calda menajera si caldura a unui rau-platnic?
Aceasta cerere poate fi introdusa simultan sau separat de Cererea de chemare in judecata pt obligarea la plata restantelor si a penalitatilor rau-platnicului?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andrei_k , utilizator 17:17, 9 Aprilie 2014
Domnule Presedinte,

Asociatia de Proprietari,identificata cu ..........................., cu sediul in ............, str. ............., nr. ..., judet/sector .............., prin reprezentantul legal ............................, in calitate de ................, fac prezenta CERERE DE ORDONANTA PRESEDINTIALA, pentru ca, prin hotararea pe care o veti pronunta, sa-l obligati pe ......................, domiciliat in ..........., str. ........., nr. ..., bl. ..., ap. ..., la ..................... si la plata cheltuielilor de judecata.
Motivele cererii sunt:
In fapt, .............................
Consideram ca, datorita acestor motive, sunt necesare masuri urgente si cu caracter vremelnic pentru a preveni o paguba iminenta.
In drept, ne intemeiem cererea pe dispozitiile art.... C. proc. civ. si ale ............
Intelegem sa ne folosim de urmatoarele probe: ...........................
Depunem prezenta cerere si copii dupa inscrisuri in dublu exemplar, dintre care unul pentru instanta si unul pentru a fi comunicat paratului.
Anexam dovada achitarii taxei de timbru si timbrul judiciar.

Data ...............

Asociatia de proprietari .....................................
Reprezentata prin ........................
Semnatura reprezentantului ...............

Domnului Presedinte al ...................
Cererea se depune simultan cu actiunea principala
multumesc @ynocentta

imi puteti spune si cat este taxa de timbru?
Am aflat, este 20 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea locatarilor inca bransati la sistemul de stat de termoficare mirrrela mirrrela Buna ziua! M-ar interesa daca stie cineva o baza legala in care se poate rezilia contractul cu firma de stat de termoficare din oras. Mentionez ca este vorba ... (vezi toată discuția)
Actiuni administrative asociatie impotriva restantierilor zsuper8- zsuper8- Suntem o Asociatie de Proprietari care am actiunat in Judecata cativa proprietari pentru neplata contributiilor lunare (sunt rau-platnici care in 3 ani de zile ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager neplata intretinere bloc bibizsuzsi bibizsuzsi Buna ziua, Doresc sa-mi dati sfaturi ce a-si putea face in cazul in care o persoana care are drept de uzufruct viager nu si-a platit asociatia la bloc deja ... (vezi toată discuția)