avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită 28 EURO catre CNADNR. Rog ajutor!
Discuție deschisă în Executare silită

28 EURO catre CNADNR. Rog ajutor!

La sfarsitul anului 2010, am vandut o masina fara sa parafez actele definitiv. Pana am facut-o ( dupa 8-9 luni)...am primit 3 amenzi pe numele meu pentru neplata rovinietei. Le-a platit pana la urma noul proprietar de facto al masinii, dar nu a platit niciodata acei 28 de euro despagubire catre CDADNR. Ieri...la aproape 3 ani de la data achitarii primei amenzi, am primit o instintare de la un executor judecatoresc in care mi se spune sa platesc in 3 zile acei 28 euro plus 150 lei pt cheltuieli recuperare debit. Pana ieri nu am mai fost somat, avertizat, nu stiam ca exista un dosar de executare silita pe numele meu (observ ca la Pitesti, desi eu sunt din Valcea!).....nu stiu ce sa fac. Eu stiam ca prin Prin Legea nr. 144/2012, in vigoare din 27 iulie 2012, s-a anulat plata acestei despagubiri. Aceasta modificare a legii, nu ma exonereaza de la plata celor 28 euro? Ce sa fac? Ma sperie gandul ca vor mai veni inca 2 astfel de somatii pentru celelalte 2 amenzi platite doar la primarie. #-o Va rog un raspuns avizat. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: alexandro , utilizator 10:49, 2 Aprilie 2014
Tarifele de despăgubire prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, cu modificările şi completările ulterioare, aplicate şi contestate în instanţă până la data intrării în vigoare a prezentei legi se anulează.
Sa inteleg ca trebuie sa platesc si nu mai am nicio cale de atac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa amenda rovinieta Alina1988 Alina1988 Buna ziua, As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Tarif de despagubire dcorin dcorin buna ziua Spuneti-mi va rog ce se poate intimpla daca nu platesc tariful de despagubire la un proces verbal de constatare a contraventiei (lipsa rovinieta) ... (vezi toată discuția)
Proces la judecatorie pentru contestare la executarea silita val54 val54 in urma unei amenzi de la CNADNR din 2011, am platit doar amenda in suma de 28 euro, iar taxa de despagubire nu am platit-o deoarece in acea perioada cand ... (vezi toată discuția)