avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acordare viza CFP
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acordare viza CFP

Subt contabil si am salariul de incadrare format din: incadrare + vechime + 25 clase pt ca sunt in echipa de proiect pe fonduri nerambursabile. Intrebarea mea este CFP la ce se aplica?








Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 14:10, 13 Aprilie 2014
Cand si cine aplica viza CFP (control financiar preventiv), d-le contabil? Ce treaba are cu incadrarea si clasa de salarizare?Vai!
Sporul pentru viza CFP se aplica la salariul de incadrare. Si sporul de vechime se aplica tot la salariul de incadrare.
Este adevarat ca se cam incurca termenii intre ei, dupa cum prezentati chiar dumneavoastra: "am salariul de incadrare format din: incadrare + vechime + 25 clase".

Nu am inteles, insa, postarea de mai sus: contabilii nu au voie sa acorde viza CFP?
Conform OMFP nr. 522/2003, anexa nr. 8, punctul 3, litera e), una din conditiile necesare a fi indeplinita este ca persoana sa aiba studii superioare, dar, prin exceptie, daca nu exista persoane cu studii superioare, pot fi numite si persoane cu studii medii de specialitate economica.
Ba au voie sa dea CFP, daca nu intocmesc chiar ei actele respective.AM spus ca nu are legatura cu incadrarea pentru ca din elementele date nu reiesea ce inseamna clasa lui, vechimea ,etc....Poate ca si din aceasta cauza nu atragem fonduri ...ca nu stim ce trebui sa facem si ce cautam pe acolo....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime Flori14 Flori14 In august anul 2009 am beneficiat de sporul de vechime de 25 % , lucram la Trezorerie, in iulie anul 2011s-a desfiintat Trezoreria si m-am transferat la ... (vezi toată discuția)
Salarizare bugetara - functionar public 2013 duni duni Sporul de vechime se adauga la totalul sporurilor care nu au voie sa depaseasca 35% din salariul de baza? Salariul de baza nu este format din salariul de ... (vezi toată discuția)
Acordare viza cfp cocutaioly cocutaioly sunt angajata la o unitate bugetara , am studi superioare , dar juridice de drept sunt incadrata ca referent superior, am depus dosar de viza cfp, mi se acorda ... (vezi toată discuția)