avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recurs la c.e.d.o., cit costa?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recurs la c.e.d.o., cit costa?

As vrea sa stiu, cam cit m-ar putea costa un recurs la C.E.D.O. prin avocat, sau direct fara avocat? Rog raspuns, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:00, 1 Mai 2009
Dacă, doriţi să sesizaţi Curtea prin intermediul unui reprezentant, trebuie să anexaţi la formular procura în favoarea lui.
După introducerea cererii, puteţi solicita o asistenţă judiciară. Această asistenţă nu se acordă în mod automat, nu se acordă imediat, dar numai la o etapă ulterioară a procesului.

Nu este obligatorie angajarea unui avocat, iar onorariul minim pentru o astfel de cerere nu cred ca exista preavzut undeva ... onorariul difera de la un avocat la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactarea cererii. ContSters88476 ContSters88476 As vre sa stiu cam cit m-ar putea costa redactarea unei cereri de recurs la C.E.D.O., intrucit am inteles ca avocatul este obligatoriu doar in faza a doua, ... (vezi toată discuția)
Costuri intentare proces c.e.d.o. Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna ziua, Poate cineva sa estimeze costurile unui proces la C.E.D.O. de la intentare pana la finalizarea acestuia? (vezi toată discuția)
Reprezentare juridica cedo ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu daca la CEDO exista posibilitatea reprezentarii juridice din partea Curtii, similar cu avocatul din ofiuciu de la noi , in cazul in care ... (vezi toată discuția)