avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bani in plus la pensie pentru AVC cu paralizie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bani in plus la pensie pentru AVC cu paralizie?

Buna ziua, bunica mea a facut un accident vascular cerebral cu paralizie pe partea stanga, in momentul de fata avand nevoie de ingrijitor permanent.Oare ar putea primi ceva in plus la pensie sau pentru ingrijitor plateste ceva statul? Daca da, v-as ruga sa-mi spuneti si care sunt procedurile de urmat! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cris_maria , utilizator 16:31, 4 Mai 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Buna seara, dr specialist a facut un referat,medicul de familie ne-a dat o scrisoare medicala ca nu e transprtabila, de la prmarie s-a facut o ancheta sociala, apoi am mers cu actele la dgaspc.Acolo, tatalu meu i-au spus sa mergem cu bunica acolo!!!!!!!? ne-au programat in 16 mai si i-au spus ca are sanse slabe la pensie suplimentara. Cum pot sa ne cheme acolo cu un om imobilizat, cu sempareza, care nu se poate ridica nici macar in sezut,,,CRUNT! Ce e de facut pe mai departe? :(
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap ANILIX ANILIX Mama mea este operata de anus contra naturii de 14 ani .Are dreptul la pensie de handicap?si cit ar fi pensia?Ce ar trebui sa faca? (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap vladut75 vladut75 IN ANUL 1997,AM FOST IMPLICAT INTRUN ACCIDENT AUTO,IN TIMP CE MA DEPLASAM SPRE LOCUL DE MUNCA FIIND IN MASINA FIRMEI LA CARE LUCRAM,SOFERUL A INTRAT CU MASINA ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap valentin2487 valentin2487 bunicul meu are 70 de ani. a facut o operatie prin care i s-a extirpat un plaman in urma cu 5 ani. as dori sa aflu daca ar putea obtine o indemnizatie de ... (vezi toată discuția)