avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructia unei bucatarii fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructia unei bucatarii fara autorizatie

Am construit o bucatarie de vara fara fundatie doar un acoperis am zidit o latura si in fata usi din termopan,intrucit celelalte laturi am casa,constructie de peste 2 ani.Daca sunt reclamat la primarie ca nu am avut autorizatie de constructie se mai poate intimpla ceva,adica sa fiu sanctionat sau sa fiu obligat la scoaterea unei autorizatii.
Cel mai recent răspuns: adina1997 , utilizator 10:47, 3 Aprilie 2014
Daca puteti dovedi ca executia anexei a fost realizata in urma cu peste 2 ani,conform art 31 din legea autorizarii constructiilor,nu se mai poate aplica sanctiune pecuniara
Cunosc si eu acest lucru dar eu cred ca nu eu trebuie sa le demonstrez ca am construit cu peste 2 ani in urma ci ei,cei de la primarie,dar ma pot obliga sa scot acum autorizatie de constructie,pentru ca nu face valuarea constructiei cat ar costa documentele de autorizare.
cei de la primarie va poate obliga doar -intrare in legalitate -a constructiei si asta presupune in primul rand o expertiza a ceea ce a/ti construit Legea 50/1991.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie balcon. micky02ct micky02ct Buna ziua! Mama a cumparat acum 3 luni un apartament la et.1 care are balconul din constructie modificat in bucatarie si inca un balcon de 21 mp, construit ... (vezi toată discuția)
Moara de uruit langa o locuinta? ramonastefania ramonastefania Buna ziua! Am urmatoarea problema: un vecin si-a construit o moara de uruit la aproximativ 2 m de o constructie a mea. este legal? Mentionez ca in planul ... (vezi toată discuția)
Se poate ignora somatia de demolare constructii fara autorizatie? citadin citadin Cu respect, Forum De citiva ani, vecinul de la parterul blocului si-a instalat un cos de fum in unghiul dintre balcoane si zidul blocului, cos de fum ... (vezi toată discuția)