avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie balcon.
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie balcon.

Buna ziua! Mama a cumparat acum 3 luni un apartament la et.1 care are balconul din constructie modificat in bucatarie si inca un balcon de 21 mp, construit fara autorizatie in urma cu 26 de ani deasupra balconului vecinului de la parter, care e zidit, cu fundatie si autorizatie pt p+4. Balconul mamei e din tabla izolat, dar mama vrea sa darame tot si sa faca o constructie solida. Am auzit ca ar primi amenda pt constructia fara autorizatie existenta deja. E adevarat? Ea vrea sa isi ia toate autorizatiile. Ce are de facut?
Ultima modificare: Marți, 16 August 2016
micky02ct, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 10:58, 16 August 2016
Trebuie intocmit un proiect pentru demolarea ctiei. existente si executia noii ctii. dorite. Proiectul se intocmeste de catre o firma autorizata.
Pentru executia lucrarii este necesara obtinerea autorizatiei de ctie. de la primarie.
Inceperea lucrarilor se anunta la Inspectoratul teritorial in ctii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)
Salutari de curand am achiziționat un apartament la parterul ... Buscu Buscu Salutari de curand am achiziționat un apartament la parterul blocului unde locuiesc adica sub mine acesta detine un balcon pe toata lungimea apartamentului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!- autorizatie schimbare tigla Mirela7701 Mirela7701 Vreau sa înlocuiesc țigla cu tabla. Se cere autorizație? Cât costă? (vezi toată discuția)