avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie in dosar pentru greva spontana, rezultate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie in dosar pentru greva spontana, rezultate proces

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti ce pot pati salariatii care au intrat in greva spontana, daca directorul i-a dat in judecata pentru asta si au fost citati de tribunal.
Sunt obligati sa semneze pentru primirea citatiei, mai ales ca le-a fost trimisa la servici?

Alte discuții în legătură

Neplata salarii si greva Alexander24 Alexander24 Buna seara, suntem aproximativ 150 de angajati. Nu ne-am primit salariile pe luna trecuta, avand o intarziere de 4 zile. Am decis sa ne prezentam la lucru, dar ... (vezi toată discuția)
Greva spontana compaq.compaq compaq.compaq La greva spontana au participat 600 lucratori. Administratia o declara greva ilegala. Pot fi trasi la raspundere lucratorii? (vezi toată discuția)
Conflict de munca/protest spontan vaspa vaspa conflict de munca/protest spontan Buna seara, In cazul in care o parte dintre salariatii unei unitati s-au adunat in curtea unitatii, pentru a discuta cu ... (vezi toată discuția)