avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Este obligatoriu ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Este obligatoriu ?

Este obligatoriu sa ai carnetu de sanatate al cainelui(rottweiler) sau buletinu cand iesi intrun loc public sau la plimbare sau nu e necesare nici una din ele ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:50, 3 Aprilie 2014
nu.
cand cainele va fi cipat si politia locala va avea cititor, vor putea accesa aceste informatii la nevoie. deocamdata nu aveti obligatia sa va plimbati cu carnetul la dvs. il veti plimba in lesa cu botnita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda botnita Mmitsuu Mmitsuu Am primit o amenda de 200 ron pentru ca nu am avut botnita si carnetul de sanatate al cainelui la mine , cainele era in lesa. Sunt la prima abatere si as vrea ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Intrebari labrador? bogdaNNN25 bogdaNNN25 Bună ziua! Am 15 ani (am buletin) şi imediat voi primi un Labrador. Vreau să vă întreb când creşte mai mare îl pot plimba singur pe stradă ... (vezi toată discuția)