avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Respingere contestatie CNSC pe motiv de \\"tardiv ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Respingere contestatie CNSC pe motiv de "tardiv introdusa"

O contestatie respinsa de CNSC pe motiv ca a fost introdusa tardiv, mai produce efectele prevazute de art. 278 indc. 1, din OG 34/2006 resepectiv : autoritatea contractanta va retine contestatorului din garantia de participare suma...?
Noi opinam ca atata timp cat a fost respinsa ca tardiva se poate considera ca nu a fost depusa si nu produce efectele aratate mai sus.
Multumim!
Cel mai recent răspuns: PaulHaiducu , utilizator 09:47, 8 Aprilie 2014
Cazurile de retinere sunt prevazute expres la art 278^1 -respingere pe fond sau retragerea contestatiei. Nu si tardivitate.
Multumim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituirea garantiei pentru firma care a contestat la cnsc zinates zinates Daca o firma a contestat si i-a fost respinsa contestatia deoarece a fost tardiva, ,, CNSC admite exceptia tardivitatii contestatiei respective invocata de ... (vezi toată discuția)
Retinere garantie participare la licitatie steef steef Am participat la o licitatie deschisa si am constituit garantia de participare la licitatie. Am contestat ulterior la CNSC raportul comisiei de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Suma retinuta in cazul respingerii contest de catre cnsc danatmr9 danatmr9 Buna ziua! Ma ocup de achiztiile publice la o societate care este IMM. Voiam sa intreb daca suma retinuta in cazul respingerii contestatiei de catre CNSC se ... (vezi toată discuția)