avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in grad profesional
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in grad profesional

Din anul 2010 sunt inspector principal. In anii 2011, 2012 si 2013 am avut contractul de munca suspendat cate 3 luni pentru fiecare an. In fiecare an am avut evaluare pentru cele 9 luni lucrate pe fiecare an cu calificativul "foarte bine".
In anul 2014 pot promova din inspector principal in inspector superior avand in vedere cele prezentate anterior?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 20:23, 10 Aprilie 2014
In anul 2014, ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe functii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu conditia incadrarii in bugetul anual aprobat la cheltuieli de personal.
Daca nu aveti vreo sanctiune neradiata si sunteti cuprinsa in planul pe 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare în grad superior Naki13 Naki13 Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu promovarea în grad superior. Ce pot să fac, dacă nu sunt trecută în planul de promovare a funcţiilor ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad dupa revenirea din concediu crestere copil lacramioara-elena lacramioara-elena buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca in luna decembrie 2012 pot sa imi depun dosarul pentru examenul de promovare in grad, organizat de institutia la care ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad superior functionari publici ciomaga ciomaga Buna ziua, As avea nevoie de o parere referitoare la avansarea in grad superior la functionari publici: sunt pe grad principal din 2006, calificative f. ... (vezi toată discuția)