avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare în grad superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare în grad superior

Bună ziua!
Am o întrebare în legătură cu promovarea în grad superior. Ce pot să fac, dacă nu sunt trecută în planul de promovare a funcţiilor publice. Concursul pentru promovare în grad va fi organizat în cursul lunii decembrie 2014, şi în noiembrie se vor împlini 3 ani de la data promovării în gradul pricipal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 7 Aprilie 2014
In anul 2014, ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe functii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu conditia incadrarii in bugetul anual aprobat la cheltuieli de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional margaretalaura margaretalaura Din anul 2010 sunt inspector principal. In anii 2011, 2012 si 2013 am avut contractul de munca suspendat cate 3 luni pentru fiecare an. In fiecare an am avut ... (vezi toată discuția)
Promovare alexandrinagina alexandrinagina are dreptul la promovare ????? o salariata in functia de referent se afla la gradul I(MAX). in legea cadru 153/2017 exista si gradul următorIA pt aceasta ... (vezi toată discuția)
Modificare functie mihaela_smintina mihaela_smintina Buna ziua. In noiembrie 2010 am fost angajată pe perioada determinată la un spital medical din oras, ca asistent medical generalist. In noiembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)