avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare în grad superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare în grad superior

Bună ziua!
Am o întrebare în legătură cu promovarea în grad superior. Ce pot să fac, dacă nu sunt trecută în planul de promovare a funcţiilor publice. Concursul pentru promovare în grad va fi organizat în cursul lunii decembrie 2014, şi în noiembrie se vor împlini 3 ani de la data promovării în gradul pricipal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 7 Aprilie 2014
In anul 2014, ordonatorii principali de credite/ordonatorii de credite pot aproba demararea procedurilor privind promovarea pe functii, grade sau trepte profesionale a personalului numai cu conditia incadrarii in bugetul anual aprobat la cheltuieli de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional margaretalaura margaretalaura Din anul 2010 sunt inspector principal. In anii 2011, 2012 si 2013 am avut contractul de munca suspendat cate 3 luni pentru fiecare an. In fiecare an am avut ... (vezi toată discuția)
Promovare alexandrinagina alexandrinagina are dreptul la promovare ????? o salariata in functia de referent se afla la gradul I(MAX). in legea cadru 153/2017 exista si gradul următorIA pt aceasta ... (vezi toată discuția)
Modificare functie mihaela_smintina mihaela_smintina Buna ziua. In noiembrie 2010 am fost angajată pe perioada determinată la un spital medical din oras, ca asistent medical generalist. In noiembrie 2013 am ... (vezi toată discuția)