Buna ziua,
In anul 2011, parintii mei au facut cadastru pt a-mi putea face acte de vanzare-cump pe casa.. A intervenit o problema, vecinii si-au construit casa la 25 cm de casa noastra. Ne-au dat jos un rand de tigla de pe casa, motivand ca acoperisul nostru este in curtea lor:)), cadastrul a fost facut de niste cunostiinte ale vecinilor si masuratorile nu sunt corecte:((. Mentionez k aceasta casa este construita in 1935 si inprejurul casei era loc viran. As vrea sa stiu va rog daca se mai poate face contestatie, sau ce se poate face in aceasta situatie. Trebuie refacute actele pe casa?cine plateste ??
Vecinul nu are dreptul sa va descopere casa, doar daca detine un act justificativ prin care sa ateste acest lucru. Cadastrul pe care il aveti din 2011 trebuie sa fie in baza de date la OCPI unde a fost inregistrat avizat si notat in cartea funciara. Vecinul r trbui sa faca acelasi lucru, apoi sa incerce sa solutioneze cazul pe cale amiabila nicdecum prin forta.
ADRESATI-VA POLITIEI ...
Am ajuns la un acord cu vecinul, fiind masuratoarea gresita acesta imi cedeaza partea mea de teren ( printr-un act scos de la OCPI), as vrea sa stiu daca acest act trebuie semnat in fata notarului si ce ar trebui sa contina.
Cadastru
tecu63
In luna noiembrie 2010 am contactat o persoana autorizata pentru a efectua cadastrul unui imobil ce imi apartine dar care este nelocuit.S au facut masuratorile ... (vezi toată discuția)