avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Vanzari online (facebook)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Vanzari online (facebook)

Buna ziua,
Am de gand sa comand din strainatate un numar de tricouri/hanorace (~50) pe care doresc sa le pun spre vanzare pe o pagina de facebook(facuta cu scopul vanzarii acestor produse) si eventual pe diferite siteuri de vanzari online. As dorii sa stiu ce ar trebuie sa fac pentru a fi in temei legal ,normal ar fi sa imi infiintez un pfa dar ma gandesc ca valoarea produselor(la pretul de vanzare) este de doar ~4.000 ron si nu stiu daca mai este profitabil dupa infintarea unui pfa.Care sunt taxele pentru o astfel de "afacere" care sunt riscurile in cazul in care nu imi infiintez un pfa si vand direct.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SimionCatalin , utilizator 20:56, 8 Aprilie 2014
Buna ziua!
Vreo 300-350 de lei sunt taxele de la registrul comertului, nu sunt sigur. In plus trebuie sa va mai cumparati Registrul unic de control(31 de lei), Registru jurnal de incasari si plati(10-15 lei), registrul inventar(10-15 lei), stampila(cel putin 50 lei), servicii de contabilitate daca nu va descurcati singur(cred ca incep de la 50 lei/luna) si impozit de 16% pe diferenta dintre venituri si cheltuieli.
Ultima modificare: Luni, 7 Aprilie 2014
Alexandru Arsu, Contabil
Multumesc pentru info!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebări pfa la început de drum Inglourious Inglourious Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA dar am 0 cunostinte pe aceasta parte. Dupa multe cercetari - la care am gasit ceva raspunsuri, au ramas totusi doua si ... (vezi toată discuția)
Magazin online gsm / pfa Tweek Tweek Buna ziua, Am si eu cateva intrebari si nevoie de cateva raspunsuri. In principiu vreau sa deschid un service GSM si sa infintez un PFA, cateva detalii ... (vezi toată discuția)
Registrul inventar cristian_conea cristian_conea Buna ziua, Cu ce trebuie completat registrul inventar (sunt titularul unei intrepr.indiv.)? (vezi toată discuția)