ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 Chri	                   

Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)
	                    Chri	                   

Buna ziua. Locuiesc in sectorul 6 si hranesc porumbeii comunitari in balconul propriu. Langa bloc este gradina blocului, cam in paragina si plina de gunoaie ... (vezi toată discuția)

sandra_10	                   

va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii;
am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul ... (vezi toată discuția)
	                    sandra_10	                   

va rog sa-mi spuneti daca exista vreo lege pentru cei care hranesc porumbeii;
am o vecina la et 5 care pune boabe in mod constant pe ventilatorul de la aerul ... (vezi toată discuția)

sykes	                   

Buna ziua!
Ce pot face in urmatoarea situatie?
Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)
	                    sykes	                   

Buna ziua!
Ce pot face in urmatoarea situatie?
Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)