avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Sa nu se mai ridice masinile, daca in zona respectiva ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Sa nu se mai ridice masinile, daca in zona respectiva nu sunt locuri suficiente de parcare!

Oare nu exista dreptul la parcare? De ceva vreme primaria din sectorul 6 s-a gandit sa revolutioneze parcarile pe Iuliu Maniu. S-au chinuit sa puna paouri cu unde se poate parca, unde nu se poate parca (pe care le-au tot sucit intre ele o perioada) apoi au trecut la ridicatul masinilor, chiar daca erau parcate intr-un loc legal, trebuiau parcate paralel cu trotuarul si nu in spic si iar au ridicat masinile. problema e ca in zona nu s-a facut nici macar un loc de parcare iar "revolutia" lor, desi aparent bine intentionata aproape ca a injuamtatit putinele locuri de parcare care existau. in spatele blocurilor parcarile sunt acaparate de proprietarii care isi infig tarusi, iar daca esti ghinionist si lucrezi pana la 10 noaptea nu ai nicio sansa sa parchezi la macar 5 minute de mers pe jos de casa...

se ridica masini, insa nu se ofera alternativa de a respecta legea.

ar putea macar pe timpul noptii sa permita parcarea in anumite locuri...
Cel mai recent răspuns: LORELA UNGURIANU , Avocat 21:11, 12 Mai 2009
multumesc mult pentru sfaturi si pentru legi.....
am sa ma consult cu un avocat si in functie de cum o sa fiu sfatuita am sa incerc sa infiintez o asociatie ceva... incat sa impartim finantele... sper sa imi gasesc sustinatori si sa facem putina ordine in parcari.....
Sunt hotarari ale Consiliului Local, neatacate, care aduc bani frumosi in buzunarele unor ''particulari''.Cel mai frumos e atunci cand intri intr-o parcare, gasesti loc, dar nu gasesti aparatul unde sa platesti pt a-ti lua bon de parcare si iti blocheaza roata, in timp ce tu umblai bezmetic dupa aparat.
Si mai frumos e sa-ti blocheze roata, sa te certi cu ei o ora, sa-si recunoasca greseala, ca nu era parcata intr-un loc interzis, dar sa nu te deblocheze pana nu platesti, ca nu au cum altfel...#-o
E probabil prima data cand m-am vazut pusa in fata unei situatii de acest gen, parea fara iesire si imi venea sa-ti trag de parpe cei in cauza.
Dupa ce m-am calmat, incercand sa gasesc o solutie(care era o contestatie impotriva procesului verbal)am inteles ca hotararea CL trebuia contestata- o hotarare neclara, cu multe lacune si abuzuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi parcare autoturism LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Stie cineva ceva legi care reglementeaza parcarile in Romania la modul general? De asemenea, stie cineva ceva legi care permit unor firme private ... (vezi toată discuția)
Parcat corect, un tico a fost totuși ridicat pe platformã. de ce? oldbeatle oldbeatle Ieri, vineri 13, zi cu ghinion, treceam pe strada Mitropoliei din Sibiu, îndreptându-mă către sediul primăriei. Pentru cei ce cunosc zona, se știe ... (vezi toată discuția)
Blocat in parcare terminus1 terminus1 Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)