avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe si TVA vamale import China
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe si TVA vamale import China

Buna ziua ,
Am facut o comanda de gablonturi de pe un site din China , am platit cu carte de credit;as dori sa stiu ce sume se percep ca taxe vamale si TVA ,pentru valori mai mici de 10E si peste 10E, sa zicem 20E
Sau mai exact care este suma minima pentru care nu se platesc taxe si TVA ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxe vamale china ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Am facut o comanda de gablonturi de pe un site din China , am platit cu carte de credit;as dori sa stiu ce sume se percep ca taxe vamale si TVA ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)