avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permisul de conducere expirat de 5 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permisul de conducere expirat de 5 ani

Permisul meu de conducere este expirat de 5 ani.se poate reinoi daca fac o procura speciala prin Ambasada Romaniei la Washington,eu aflindu-ma temporar in SUA in vizita la copii. Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:42, 8 Aprilie 2014
Avand in vedere ca procedura actuala la preschimbarea permisului impune realizarea de verificare medicala,nu se poate prin procura sa solicitati schimbarea permisului de conducere
Informatiile de site-ul consulatului Romaniei la New York spun ca se poate cu procura speciala, vedeti detalii aici:
[ link extern ]

In legatura cu vizitele medicale, site-urile Serviciilor Permise Auto si Inmatriculari precizeaza urmatoarele:

- documentul emis de o unitate medicala autorizata din care sa rezulte ca titularul este apt din punct de vedere medical sa conduca autovehicule din categoria pentru care solicita eliberarea permisului de conducere. Documentul trebuie sa indeplineasca, dupa caz, conditiile de supralegalizare prevazute de lege sau sa aiba aplicata apostila conform Conventiei de la Haga cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine; documentul se prezinta la serviciul public comunitar in original, insotit de traducerea legalizata de catre functionarul consular;

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere pierdut in strainatate genesgianina genesgianina daca unei persoane aflate in strainatate i sa furat permisul de conducere isi poate face altul fara sa revina in tara?sotia acestuia ii poate face alt permis ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean haitian in romania emanuel_matei emanuel_matei Buna. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu informatii mai detaliate despre etapele pe care logodnica mea trebuie sa le urmeze sa ne putem casatori in Romania, ... (vezi toată discuția)