avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Atestat lb engleza - interpret studii medii
Discuție deschisă în Traduceri

Atestat lb engleza - interpret studii medii

Buna ziua! Detin un atestat in domeniul lb engleza (interpret studii medii) emis de Ministerul Invatamantului (liceul pe care l-am absolvit). Pot sa obtin autorizatia de traducator emisa de Min. Just. in baza lui? As vrea sa depun cerere in acest sens. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 17:00, 8 Aprilie 2014
Verificati in linkul de mai jos daca diploma Dvs. este valabila pentru obtinerea autorizatiei de la Ministerul de Justitie.
[ link extern ]
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
Obþinerea atestatului de traducãtor giacris giacris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in 1997 am absolvit un liceu cu predare in limba engleza in urma caruia am obtinut atestat profesional de ... (vezi toată discuția)
Obþinerea autorizaþiei de traducãtor pentru cea de-a doua limba strãinã în baza diplomei de bacalaureat MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie referitoare la autorizatia de traducator. Acum cativa ani am absolvit liceul si pe diploma mea de ... (vezi toată discuția)