avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizare traducator engleza si italiana
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizare traducator engleza si italiana

Buna ziua,
Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de absolvire a cursurilor de terza media in Italia,cu antetul si stampila ministerului Italian de educatie, vreau sa stiu ce anume trebuie sa fac pentru a obtine autorizatia de traducator pentru aceste doua limbi straine.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:58, 10 Decembrie 2014
Va recomand sa verificati daca actele de studii sunt valide pentru obtinerea autorizatiei fara a mai fi necesar sa sustineti examenele organizate pentru obtinerea atestatelor. Am postat un asemenea raspuns in linkul de mai jos...
www.avocatnet.ro/content/for...
[ link extern ]
In conditiile in care, documentele Dvs. sunt valide, trebuie avizate de institutia emitenta, apostilate, traduse si legalizate pentru a fi recunoscute de autoritatile romane, respectiv de Min. Justitiei care elibereaza autorizatia de traducator in urma depunerii cererii Dvs. alaturi de taxa si actele solicitate.
Daca va trebui sa dati examenele, acestea trebuie sustinute si promovate in domeniul juridic pentru a obtine autorizatia emisa de Min. Justiei. Detalii tot in linkul de mai sus si in prima pagina a topicului de Traduceri.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Traducator autorizat DASY DASY As vrea sa stiu pentru ce domeniu trebuie sa sustin examenul de traducator autorizat pentru a utea colabora (on line) cu un birou de traduceri autorizate? (vezi toată discuția)
Aplicarea apostilei pe diplome de studiu traduse în limba italianã - cum se procedeazã legal? Mychaela24 Mychaela24 Vreau sa traduc si sa legalizez 5 diplome de studii cum se procedeaza exact? Am fost la inspectoratul scolar de asemenea la Prefectura pentru Apostila, am fost ... (vezi toată discuția)