avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratii depuse srl nou infiintata
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratii depuse srl nou infiintata

Buna ziua,in luna martie (24) am infiintat un SRL care momentan nu are activitate si nici angajati. Am nevoie de lamuriri pentru completarea declaratiei 100. Se va completa prima sau a doua rubrica si cum anume?Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2014
danae71, utilizator
Cel mai recent răspuns: danae71 , utilizator 13:04, 9 Aprilie 2014
Daca trebuie sa completati D100 pentru a declara doar impozitul pe venitul microintreprinderii, atunci nu o depuneti pentru ca D100 nu se depune cu zero pentru acest impozit.
Buna ziua!
Depuneti D100 pe zero pana pe data de 25 04.2014, inclusiv, pentru ca ANAF-ul nu are de unde sa stie ca dvs. nu ati realizat venituri in perioada 24.03.2014-31.03.2014, si astfel il instiintati de acest fapt. (presupun ca apareti in vectorul fiscal cu aceasta obligatie-declarare impozit pe venit microintreprindere).
Nedepunerea D100 se sanctioneaza conform normelor in vigoare.
In D100 se declara la sectiunea B pct 1. poz. 07.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Aprilie 2014
Elis Ismail, Contabil
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - microintreprindere monicaVna monicaVna Buna ziua Am mare nevoie de cateva sfaturi. Urmeaza sa infiintez o firma pentru magazin online , ce va fi microintreprindere ( indeplineste conditiile ... (vezi toată discuția)
Neindeplinire obligatii declarative microintreprindere freenicos freenicos Ce mai poate face acum o societate care nu s-a declarat microintreprindere de la 1 februarie?Si nu a declarat nimic de la inceputul anului pentru ca nu a avut ... (vezi toată discuția)