avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort minori, recurs, legalizare hotarare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort minori, recurs, legalizare hotarare

buna,ma numesc alina,dupa un divort ce a durat doi ani,acum trei luni am obtinut divortul si tutela asupra copilului,dar hotararea nefiind legalizata sa facut recurs dupa 3 luni,dupa cat timp se legalizeaza normal o hotarare??/si ce se poate intampla daca sa facut recurs,?se mai poate schimba ceva din hotarare?totul fiind in favoarea mea.

Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 08:52, 10 Aprilie 2014
sa inteleg ca nu se va schimba custodia copilului sau plata pensiei de intretinere?
Se poate schimba orice din corpul hotararii, in functie de ce a cerut dl si in functie de cum va aparati dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta divort - cum se calculeaza termenul de recurs? laurabejenaru laurabejenaru Am terminat divortul de curand,mi-a ajuns sentinta de 2 saptamani mie,fostului nu,el este in italia si si-a schimbat domiciliul nedeclarand domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort mocanuviorel mocanuviorel Buna hotararea judecatoreasca de divort in cat timp devine irevocabila si definitiva , care este timpul in care poate fii atacata ? MULTUMESC . (vezi toată discuția)
In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)