avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract cu firma de telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract cu firma de telefonie

Am un abonament (pe persoana juridica) cu o firma de telefonie mobila care expura in luna octombrie a.c. Am solicitat rezilierea contractului pe motiv ca valoarea facturilor este f.mare comparativ cu serviciile de care beneficiez si ca de luna viitoare urmeaza sa plec din tara. Mi s-a raspuns ca pentru reziliere trebuie sa platesc suma de 1245 euro reprezentand printre altele si taxa de administrare sim in valoare de 100 euro/sim. Am solicitat sa mi se prezinte in scris ce reprezinta aceasta suma, insa au refuzat spunandu-mi sa citesc contractul. Ce pot face sau unde ma pot adresa pentru a afla cat trebuie sa platesc legal pentru a iesi din aceasta situatie? Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:38, 12 Aprilie 2014
cititi contractul incheiat cu firma si vedeti ce clauze aveti, este posibil ca rezilierea sa imolice plata unei sume de bani.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu stiu ce inteleg ei, cei de la Orange, prin pagube... DE ce sa platesc taxe de SIM in val. de 100 euro/sim? Pai, le predau nu le mananc, nu le distrug ! Ce se intampla daca le fac notificare cum ca vreau sa reziliez contractul, unul din motive fiind acela ca nu mai dispun de bani sa platesc facturile?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Contract telefonie mobila, abuz? adrianamihaela adrianamihaela buna seara, va rog frumos sa imi spuneti daca legea 161/2010 din 12.07.2010 pt modif art 84 din legea 296/2004 privind cod consumului si legea 193/2000 ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract euprotopopescu69 euprotopopescu69 Lege nr. 193/2000 reglementeaza clauzele abuzive in contractele incheiate intre comercianti si consumatori. Actul normativ, modificat prin legea Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Taxa portare/reziliere contract telekom persoana juridica SilviuMarianciuc SilviuMarianciuc Buna ziua, in luna martie a acestui an am hotarat sa portam cele 6 numere care le aveam pe abonament la Telekom la Orange. Cei de la Telekom au incercat sa ... (vezi toată discuția)