Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

.... Credeti ca se poate combina munca la domiciliu cu programul inegal de lucru, la acelasi angajator, in cadrul aceluiasi contract individual de munca?
A doua problema: pot cumula doua CIM-uri, cu norma intreaga, la angajatori diferiti, pe functie similara (sef serviciu/birou resurse umane)?, la companii cu obiect de activitate diferit?
~ final discuție ~
 costat	                   

Buna ziua,
Lucrez intr-o firma care isi desfasoara activitatea de productie de luni ora 07:00 pana sambata 07:00.
Programul meu de lucru e de luni pana ... (vezi toată discuția)
	                    costat	                   

Buna ziua,
Lucrez intr-o firma care isi desfasoara activitatea de productie de luni ora 07:00 pana sambata 07:00.
Programul meu de lucru e de luni pana ... (vezi toată discuția)

ovidiu_is	                   

Buna ziua , 
In cadrul companiei in care lucrez , s-a trimis un anunt prin intermediul caruia ni se aduce la cunostinta ca putem incheia un nou contract de ... (vezi toată discuția)
	                    ovidiu_is	                   

Buna ziua , 
In cadrul companiei in care lucrez , s-a trimis un anunt prin intermediul caruia ni se aduce la cunostinta ca putem incheia un nou contract de ... (vezi toată discuția)

aba1011	                   

Bună seara din nou,
Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)
	                    aba1011	                   

Bună seara din nou,
Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)