avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic, Detinere, Cultivare de Drogri.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic, Detinere, Cultivare de Drogri.

Buna ziua,

Am o problema destul de grava, in momentul acesta sunt condamnal la 4 + 1 de inchisoare, si as vrea sa stiu care sunt optiunile mele in momentul acesta, daca mai sunt sau ce sfaturi aveti.

Deci povestea:

Am fost prima ora condamnat la 1an si 10 luni pentru "Complicitate la Trafic de Droguri" (am trimis pe cineva la un dealer de iarba/Cannabis) si pentru "Nerespectarea regimului armelor si/sau munitiei" (am trimis pe cineva la un o persoana care vindea pistoale cu gaz), da acelasi persoana.

Poveste lunga, nu s-a gasit asupra mea nimic nici Cannabis nici pistoale, doar delcarati inpotriva mea, si am dat declaratii in care am recunoscut (#-o)
-Eram minor 17 ani.

A doa parte a povestei: am dat la cineva ~1gr de Cannabis, pentru care am fost condamnat (Tarafic, Detinere, Cultivare) la 4 ani (aceasta era cea mai mare cat am primit pe parte nu stiu).
Nu m-am prezentat niciodata la proces, dar dupa ce Tribunalul a dat sentinta/hotararea, am facut apel la Curtea de Apel, care l-a respins ca nefondat. (acesta a fost prin ianuarie )

-Nici in dosarul acesta nu sunt dovezi clare, adica in tote cazurile au facut perchezitii (4 la numar) teste de urina, si nu s-a gasit nimic, doar declarati inpotriva mea, de catre o persoana la care am dat (nu am primit bani sau alte buniri) iarba, si decratiile mele in care am reconoscut partial.

Intrebarea mea este, mai am ceva optiuni?

Va multumesc mult.

OFF : In momentul acesta nu ma aflu pe teritorioul Romaniei. E cam ciudat sa primest 5 ani inchisoare pt o planta care a fost folosit mii de ani, si care nu a ucis pe nimeni, ba din contra.

Ultima modificare: Joi, 30 Aprilie 2009
None_, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 09:39, 17 Iunie 2009
Ceva i-mi spune ca esti in tara?!:D
Buna ziua,

Mai am o intrebare:
Care este probabilitatea ca astea sa ma dea in urmarire internationala?
Problema e ca am primit o oferta (Indetitare noua) dar nu vreau sa ma complic, si cu asta pe langa iarba.
(*Imi cultiv iarba mea pt uz personal)

Daca cumva sa zicem prin absurd, m-ar prinde un politist in UE ca am fumat iarba, detin, cultiv etc, o sa am extradeze sau asta depinde de stat?

Statului merita sa celtuiasca bani resurse pt a ma gasi ca sa ma bage la inchisoare unde sa mai cheltuiasca bani pe mine?

Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
None_, utilizator
Citeste si tu Legea 302 din 2004 cu modificarile ulterioare si vezi
care este procedura emiterii mandatului de arestare european
si procedura cu Biroul Interpol.

[ link extern ]
[ link extern ]

Daca esti codamnat definitiv emiterea mandatului este obligatorie.

Alberto Kurtyan
statul in care va aflati va poate extrada la cererea statului roman , daca intre cele 2 state exista conventii in acest sens sau reciprocitate, procedura extradarii urmeaza regulile stabilite prin conventiile internationale intre statul nostru si alte state. Exista colaborare intre state in vederea combaterii criminalitatii , si orice este posibil chiar si in ceea ce va priveste pe dvs.
In mod cert veti fi dat in urmarire generala...iar in cazul in care pe teritoriul statului pe care va aflati veti comite cea mai mica abatere- veti traversa prin loc nepermis, veti incalca regulile de circulatie sau mai rau..va veti continua naravul ( pt care ati fost deja condamnat ...)aveti toate sansele,, sa vi se descopere identitatea ,, sau mai rau sa ,, va complicati ,, cum ati zis cu acte false ( si tineti cont ca in situatia cu actele false s-ar putea sa fiti mai usor de descoperit-daca falsul e grosolan, in zilele noastre e mai greu sa faci un fals,,autentic,,pt ca tehnologia oamenilor legii, mai ales a celor din afara e ceva mai avansata....)vati avea doar de pierdut :
1. veti fi adus inapoi in tara pt a va executa pedeapsa pt care ati fost condamnat
2.chiar daca pedeapsa dvs. e de 5 ani si teoretic ar trebui sa fiti incadrat la regimul semi-deschis, veti fi incadrat la regimul inchis- care e mult mai restrictiv...pt ca ati fost dat in urmarire generala
3.aveti toate sansele sa nu treceti de comisia de liberari conditionate si sa nu aveti un raport prea favorabil...
4....................................

Si stiti cum e : ,,de ce ti-e frica, nu scapi...!,,

Lavinia Costica
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
Lavinia-Ionela Costica, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu ghivece cu canabis pentru consum propriu. pentru ce pedeapsă să optez? ContSters457576 ContSters457576 In urma unei descinderi la domiciliul meu au fost gasite 4 ghivece cu cate 2 plantute de canabis de aproximativ 2 saptamani (nu erau mature) am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Plantatie de canabis de o saptamana ContSters449304 ContSters449304 Buna seara , in urma cu 2 zile am fost retinut de cei de la diicot gasind la domiciliul meu o plantatie de canabis puse in givece de catre mine de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Unde pot reclama un dealer de droguri? DanCristian199 DanCristian199 Unde pot reclama un vanzator de droguri? Cunosc o persoana care consuma si vinde substanțe strict interzise,iarba,prafuri stupefiante,fabricate sau cultivate ... (vezi toată discuția)