avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii materiale de constructii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii materiale de constructii

Buna ziua,

Referitor la procurarea materialelor de constructii necesare pentru activitatea de constructii, in cadrul unei societati comerciale pe actiuni, a carui administrator unic este Consiliul Local,
va rog sa-mi spuneti daca ,conform Legii 34/2006 cu toate modificarile ulterioare, materialele de constructii trebuie achizitionate prin licitatii publice (cereri de oferta) sau pot fi achizitionate direct ,fara aceste proceduri.
Precizez ca societatea nu este finantata sau subventionata de catre Consiliul Local ( autoritatea publica tutelara) . Veniturile societatii provin din lucrari executate in urma participarii la licitatii publice din domeniul constructii.
Va multumesc.

Ultima modificare: Vineri, 11 Aprilie 2014
ana2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana2000 , utilizator 08:46, 12 Aprilie 2014
Indiferent de tipul achizitiei, daca va incadrati ca autoritate contractanta, asa cum este definita la art.8 din OUG 34, trebuie sa organizati proceduri de achizitie, si sa respectati toate regulile OUG 34.
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar achizitie publica: incredintare directa soazig soazig Ce trebuie sa contina dosarul de achizitii al unei proceduri de incredintare directa - lucrari 70 000 €? Achizitia este inclusa in programul anual de ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie de la ong Raresh_81 Raresh_81 Buna ziua, Am achizitionat niste servicii de consultanta de la un ONG. Valoarea achizitiei 4500 lei, achizitie realizata direct. Daca acesti 4500 lei ... (vezi toată discuția)