avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Dosar achizitie publica: incredintare directa
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Dosar achizitie publica: incredintare directa

Ce trebuie sa contina dosarul de achizitii al unei proceduri de incredintare directa - lucrari 70 000 €?

Achizitia este inclusa in programul anual de achizitii.

1.Nota justificativa de alegere a procedurii. Este necesara NJ de alegere a procedurii, chiar daca achizitia directa nu este o procedura?

2. Studiu de piata: 3 oferte

3. Documentul justificativ al achizitiei, in cazul de fata, contractul. Este necesar si PV de receptie? (nu am mai facut lucrari)

4. Alte documente?
Cel mai recent răspuns: ana2000 , utilizator 09:33, 10 Aprilie 2014
nota privind estimarea valorii si eventual faceti referire si la achizitionarea directa a respetcivelor clucrari. apoi contractul. prcoesul verbal de receptie este absolut necesar pt. ca este docuemntul prin care se constatata indeplinirea cantitativa si calitativa a contractului.
Multumesc!
Buna ziua,
Referitor la procurarea materialelor de constructii necesare pentru activitatea de constructii, in cadrul unei societati comerciale pe actiuni, a carui administrator unic este Consiliul Local,
va rog sa-mi spuneti daca ,conform Legii 34/2006 cu toate modificarile ulterioare, materialele de constructii trebuie achizitionate prin licitatii publice (cereri de oferta).
Precizez ca societatea nu este finantata sau subventionata de catre Consiliul Local ( autoritatea publica tutelara) . Veniturile societatii provin din lucrari executate in urma participarii la licitatii publice din domeniul constructii.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 10 Aprilie 2014
ana2000, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii materiale de constructii ana2000 ana2000 Buna ziua, Referitor la procurarea materialelor de constructii necesare pentru activitatea de constructii, in cadrul unei societati comerciale pe actiuni, a ... (vezi toată discuția)
Incredintare directa??? pirina pirina Buna ziua, sunt incepatoare intr-ale achizitiilor publice, am urmatoarea problema: pentru instalarea unui sistem de alarma de 7500 ron ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa - nota justificativa ContSters15910 ContSters15910 Autoritatea contractanta are obligatia de a elabora o nota justificativa pentru alegerea achizitiei directe, respectiv în cazul unei cumpărări directe este ... (vezi toată discuția)