avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Windows XP
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Windows XP

Buna seara si La multi ani pentru cei ce-si serbeaza onomastica de Florii.
Iata problema: in 2011 am inlocuit in PC-ul primit donatie la infiintare si evidentiat in R Inv cu 1 leu valoare, niste placi pt al face mai bun, marindu-i valoarea la 810 lei. Acum, sunt atentionat de Google Chrome ca "in scurt timp nu mai primesc actualizari deoarece hardwerul numai este acceptat". Am discutat cu un tehnician IT care mi-a spus: "te costa 1000 lei schimbat tot din unitate" si poti sa-l folosesti cu Windows 8. Asa ca am sa fac un proces-verbal de constatare "imposibilitate functionare program", cu mentionare de inlocuire subansamble. Se va "casa" valoarea de 809 lei si se va inscrie cea noua: 1+1000= 1001 lei. Corect, sau mai trebuie sa intocmesc alte documente suplimentare? Multumesc anticipat.
Nu va grabiti.
Incepand cu data de 8 aprilie 2013, inceteaza furnizarea suportului (actualizarilor) pentru Windows XP și Office 2003, ceea ce NU inseamna ca aceste 2 softuri nu mai functioneaza.
Noi folosim in continuare Windows XP.
Inainte de W. 8 exista W.7 si Office 2010 care pot rula si pe conficuratii mai putin costisitoare.
vezi:
[ link extern ]
Analizati si apoi decideti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licente programe si software titus_steel titus_steel Buna ziua , doresc sa infintez un srl , si vreau sa stiu pentru ce programe sunt obligat sa am licenta in afara de windows ? Gen abobe flash player , abobe ... (vezi toată discuția)
Control licentiere soft apateanu apateanu Situatie ipotetica: La un control la punctul de lucru sunt prezente mai multe dispozitive (fixe sau/si mobile) care ruleaza diferite softuri (open ... (vezi toată discuția)
Putin ajutor in privinta cu o perchezitie cineva-cineva cineva-cineva Am o nelamurire, in legatura cu o frauda pe care am comis-o :sorry:.Este vorba despre un cont de email (spart), primit una reclamatie,hard drive ridicat cu ... (vezi toată discuția)