ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

lorelena1306 
	    	Utilizator

lorelena1306 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 tudordan83	                   

Buna ziua,
Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii.
De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)
	                    tudordan83	                   

Buna ziua,
Doresc sa stiu care este diferenta dintre articolele 81 si 55 b din Codul Muncii.
De ce doresc sa stiu acest lucru? Mai exact o sa va expun doua ... (vezi toată discuția)

ioan-s	                   

Buna seara. Am plecat de la vechiul loc de munca prin demisie fara preaviz iar pe decizia de incetare  apare art.79 alin 1 . Ma intereseaza  daca aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    ioan-s	                   

Buna seara. Am plecat de la vechiul loc de munca prin demisie fara preaviz iar pe decizia de incetare  apare art.79 alin 1 . Ma intereseaza  daca aceasta ... (vezi toată discuția)

dorintanase2005	                   

Buna,
De doua luni nu sunt platit la firma la care lucrez.Mentionez ca administratorul la incheierea contractului de munca pe perioada nedeterminata nu mi-a ... (vezi toată discuția)
	                    dorintanase2005	                   

Buna,
De doua luni nu sunt platit la firma la care lucrez.Mentionez ca administratorul la incheierea contractului de munca pe perioada nedeterminata nu mi-a ... (vezi toată discuția)