avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor somaj .va rog ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor somaj .va rog ajutor

am o problema va rog daca ma poate ajuta cineva
august2007-1noiembrie2008 lucrat la o firma cu carte de munca8ore (dat afara pt reducere personal-criza)nu mi am mai depus dosar de somaj ca nu stiam ca pot beneficia am aflat ulterior cand mi am facut deja carte de munca la noul job
noiembrie prezent lucrat la alta firma dar contract de munca am doar din martie adica vreo 2 luni -acum din nou dat afara pt reducere personal-criza . imi poate spune cineva daca pot beneficia de somaj avand in vedere ca am o gaura in cartea de munca de cateva luni? VA MULTUMESC MULT a si preavizul ar trebui sa fie de 20 zile nu? nu am semnat inca actele si sa stiu ce semnez acolo ...
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 14:26, 30 Aprilie 2009
VA MULTUMESC MULT PT RASPUNSURI!
:offtopic: Va rog sa nu scrieti numai cu majuscule si sa nu postati mesaje consecutive. Puteti edita mesajul anterior pentru a adauga sau corecta ceva. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca Klarat Klarat Buna ziua, Asi dori sa-mi spuneti daca in conditiile date mai jos pot beneficia de ajutor de somaj: \"Avand in vedere reducerea volumului de comenzi si ... (vezi toată discuția)
Pentru somaj, am nevoie de adeverinta de la fostul loc de munca? marysa marysa Buna ziua, Am fost angajata in septembrie anul trecut la o firma, timp de o luna de zile am fost cu norma intreaga, iar incepand din octombrie, \"am fost pusi ... (vezi toată discuția)
C.m. manuelaaa manuelaaa contractul a fost semnat pe 3 luni si ce pot face mai departe in afara de demisie mai exista alta solutie? (vezi toată discuția)