avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parte pasiva. Taxa de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parte pasiva. Taxa de timbru

Un coproprietar chemat in judecata pt. iesirea din indiviziun dar care are rol pasiv , va fi obligat sa plateasca taxa de tibru la valoare dupa expertiza de evaluare a masei partajabile ?
Cel mai recent răspuns: rechi1958 , utilizator 06:29, 16 Aprilie 2014
Dupa evaluare nu, dar prin hotarare poate fi chemat sa plateasca cheltuieli de judecata... adica si expert si taxa de timbru si avocat!
De ce n-a vrut sa iasa de comun acord din indiviziune?
Si daca nu are bani ce se intimpla ? Este saraca , nu va avea sa plateasca indiferent de suma
Stimat formist,

Dacă nu aveți bani, puteți fi executat silit, atât pentru cheltuieli de judecată, cât și dacă va exista o sultă.

Tocmai din acest motiv, astfel de situații trebuie tranșate amiabil.

Cu stimă.
Intelg AMIABIL . Dar nu avem cu cine . Sunt batausi , scandalagii . Titpi RUDELOR ( in marea majoritate ) . Multumesc pntru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune prin executare silita? draghici.sorin draghici.sorin Buna ziua, In urma unei succesiuni, am devenit coproprietar al unui imobil impreuna cu una din rudele mele. Aceasta persoana a pierdut fosta locuinta datorita ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din diviziune sorin sorin sorin sorin Cum se procedeaza pentru a scoate din diviziune 1/4 dintr-un imobil cu doi proprietari, si ncare este valoarea cheltuielilor de judecata, sau daca se ... (vezi toată discuția)
Succesiune bunuri Elenpasca Elenpasca Cum pot intra in drepturile care imi revin dupa succesiunea facuta dupa moartea tatalui??? Mentionez ca mama a vandut partea ei surorii mele care sa mutat in ... (vezi toată discuția)