avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poate banca pune sechestru pe casa?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poate banca pune sechestru pe casa?

As vrea sa stiu si eu daca banca poate pune sechestru pe o casa care nu este pe numele meu, am doar adresa acolo. Am luat creditul doar cu buletinul, fara giranti sau credit ipotecar. Reprezentantii bancii, care suna o ruda apropiata ( ce nu locuieste la aceeasi adresa cu mine) spun ca pot pune sechestru pe ultima adresa la care am locuit. Daca nu pot pune sechestru pe casa, atunci ce poate face banca in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: AlexMartinP , utilizator 15:47, 15 Aprilie 2014
Cum sa puna sechestru pe un un bun care nu va apartine? Daca ar fi fost imobilul vreunui girant ar fi explicabil, insa dvs. ati mentionat ca nu a girat nimeni pt.creditul ce vi s-a acordat .....
Banca poate porni executarea silita doar impotriva dvoastra prin: poprire asupra veniturile prezente si viitoare, bunuri mobile sau imobile (prin vanzarea acestora).
Nu pot fi executate bunuri care nu va apartin. Este doar o metoda folosita de acestea pt. a va intimida.
multumesc frumos pentru ajutor:thumbup:
multumesc mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la un credit de nevoi personale cu ipoteca mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu urmatoarea pb.: in 2008 am girat pe cineva, o ruda apropiatala un credit de nevoi pers. cu ipoteca.In 2010 cand eu am vrut sa fac o ... (vezi toată discuția)
Rate banci crocodilu1963 crocodilu1963 ce se intampla daca nu mai pot plati ratele la banci?X-( (vezi toată discuția)