avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Documente obligatorii de afisat la un magazin furaje ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Documente obligatorii de afisat la un magazin furaje si pui vii

Buna ziua.Am si eu o intrebare.: La un magazin care comercializeaza furaje si pui vii ce documente trebuie afisate ,ce documente trebuie sa completeze vanzatorul si ce documente trebuie sa detina la cererea unui organ fiscal aflat in control la acest punct de lucru?Daca se foloseste casa de marcat mai e necesar registru de casa?Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 02:25, 16 Aprilie 2014
Sunt intrebari pe care si le pune oricine incepe o afacere si care tin de contabilitate. Raspunsurile vi le va da contabilul.

Spun asta deoarece nu sunt simple si presupun o discutie de o amploare care nu se poate face pe un forum unde discutiile se fac punctual, unde sunt neclaritati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate sediu haiducu haiducu buna ziua. am sediul la locuinta proprietate unde tin evidenta contabila primara si punct de lucru la 25 km .intrebare: ce documente privind contabilitate ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila puncte de lucru AncaUrda AncaUrda O societate comerciala care are mai multe puncte de lucru: un magazin, un restaurant si o balta de pescuit, ce evidente contabile trebuie sa tina la fiecare ... (vezi toată discuția)
Acte contabile pfa sorinnell sorinnell buna, mi-am deschis si eu un magazin mixt pe PFA neplatitor de TVA. Ati putea sa ma luminati si pe mine un pic? Am intrebat ce acte de evidenta contabila ... (vezi toată discuția)