avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Confiscare marfa China
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Confiscare marfa China

Am facut o comanda pe un site din China pt niste lenjerie intima Calvin Klein. Marfa a fost confiscata la vama si am primit si o amenda de 3000 de lei. Marfa nu era pt comercializare. Se mai poate face ceva in legatura cu amenda si cu recuperarea marfi?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 10:14, 16 Aprilie 2014
Pai care este motivul ?
Era de contrabanda?
Daca era asa recuperarea ei este imposibila. Puteti anula amenda pe motiv ca nu ati stiut de unde provine- ce e cu ea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda anaf pentru colet din china eddy_eduard63 eddy_eduard63 Buna ziua,in primul rand imi cer scuze daca a mai fost postata intrebarea. Acum o luna si ceva am comandat ceva din china iar la vama,cei de la DHL mi-au zis ... (vezi toată discuția)
Colet din china oprit la vama Kata97 Kata97 Buna, acuma cateva saptamani am comandat un produs din china ,o pereche de papuci ( gucci replica). Coletul a fost oprit in vama , motivul marfa ... (vezi toată discuția)