avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA consultanta si traduceri autorizate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA consultanta si traduceri autorizate

Buna ziua,
As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie:
- am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat
-doresc sa infiintez un PFA care sa aiba ca si principala activitate Consultanta (cursuri, meditatii etc), dar care sa cuprinda si traduceri/interpretariat.
Am inteles ca autorizarea de catre MJ are un regim separat de inregistrare la organele fiscale (nu la Registrul comertului ci la administratia financiara de care apartin) si exclude alt tip de activitate din care pot avea venituri (cursuri de exemplu).
2 PFA stiu ca nu se pot face. Care este solutia sa imi pot exercita activitatile dorite : consultanta (cursuri, meditatii) + traduceri autorizate/interpretariat impreuna?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)