Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

myrymia 
	    	Utilizator

myrymia 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 anitzaa	                   

Buna ziua,
mama mea este nascuta in 1956 si a fost casnica toata viata. Pana in 2012 a fost in intretinerea tatalui meu care era pensionar. In 2012 tata a ... (vezi toată discuția)
	                    anitzaa	                   

Buna ziua,
mama mea este nascuta in 1956 si a fost casnica toata viata. Pana in 2012 a fost in intretinerea tatalui meu care era pensionar. In 2012 tata a ... (vezi toată discuția)

camelia86	                   

Buna ziua,tatal meu a decedat anul acesta 2012,el avand pensie de boala si de invaliditate gradul 1,au fost casatoriti timp de 26 de ani,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
	                    camelia86	                   

Buna ziua,tatal meu a decedat anul acesta 2012,el avand pensie de boala si de invaliditate gradul 1,au fost casatoriti timp de 26 de ani,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)

selon87	                   

Va salut si va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat !
Succint, va expun situatia :
Casatoria s a infaptuit in Februarie 2001- decesul sotului in ... (vezi toată discuția)
	                    selon87	                   

Va salut si va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat !
Succint, va expun situatia :
Casatoria s a infaptuit in Februarie 2001- decesul sotului in ... (vezi toată discuția)