avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul parintelui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul parintelui

Buna ziua, am sa fiu cat mai scurt si la obiect posibil. De curand eu si sotia mea ne-am certat, mai exact pe 23 decembrie (motiv intemeiat nu a fost, exclus infidelitatea, brutalitatea sau orice alt motiv care sa duca la "motivul" de plecare), iar pe 24 decembrie dimineata a luat copilul (1 an si 3 luni) si a plecat la parintii ei. Va dati seama ce inseamna avand in vedere ca era ajunul craciunului... De atunci nu mai stiu nimic de copilul meu, cine este parinte intelege, nu mi sa dat voie sa o vad pe cea mica din motive de prost gust. Tatal ei vitreg mi-a adus multe injurii si vorbe ne la locul lor mie personal si familiei. Repet nu este nici un motiv bine intemeiat (infidelitate, comportament neadegvat etc.) pt consecintele prezente. De atunci am mai vb cu sotia mea dar prea putin, nu am divortat. Problema este ca ea sta cu parintii ei intr-o garsoniera, deci sotia mea cu, copilul, parintii si inca un alt minor, deci 5 persoane intr-o garsoniera. A plecat din localitate cu, copilul fara sa stiu eu. Daca sunteti atenti la detalii, ce pot face in acest caz, avand in vedere ca ea nu vrea sa ne impacam si sa ajungem la un numitor comun, sa fie bine pt copil, pt viitorul ei si pt educatia ei. Va multumesc anticipat....
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:59, 17 Aprilie 2014
Cereti in instanta motivat de faptul ca la parintii ei nu sunt conditii de locuit sa se stabileasca locuinta copilului la dvs.
Dar la o varsta atat de mica a copilei si dat fiind faptul ca sunteti departe de ea de 4 luni (si vor mai trece macar 2 pana la momentul judecarii) incercati (in paralel) sa invitati sotia la mediere asa incat sa va puteti vedea copila macar cateva ore pe saptamana, chiar si in prezenta ei, chiar si in parc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 in ce conditii instanta poate respinge o cerere de divort (vezi toată discuția)
Divortul si partajul dupa 22 de ani de casatorie guzi guzi Sotia a intentat divort ,prima infatisare avem in luna ianuarie 2012 ,eu sunt de acord cu divortul dar nu sunt de acord cu motivele divortului.Eu o acuz de ... (vezi toată discuția)
Divort (infidelitate) alexandrualin alexandrualin buna ziua .....am plecat acuma 2 luni din tara la lucru .......la o saptamana la telefon mam trezit cu niste certuri pe motive absurde din partea sotiei si la ... (vezi toată discuția)