avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort (infidelitate)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort (infidelitate)

buna ziua .....am plecat acuma 2 luni din tara la lucru .......la o saptamana la telefon mam trezit cu niste certuri pe motive absurde din partea sotiei si la un momendat mi sa spus k vrea sa divorteze pt k ea so saturat si ii prea stresata din cauza mea .....am continuat cearta la telefon pana acum 3 saptamani kd mam intors in tara ....kd am ajuns acasa la ia pt k locuiam la parinti ei ia nu mai era si parinti ei mi-au spus k nu mai locuiesc acolo si k nu ma mai lasa sa imi vad copilu (de 3 anisori) pana nu decide instanta .....dupa aceea sa aflu k ia are pe alcineva sa si mutat acolo cu copilu meu .....mi sa confirmat si din partea ei si am si martori care au vazuto cu alta persoana ....si pe deasupra am dovada k sotia are amant de aproximativ 5 luni ......intrebarea mea este dk pot sau nu sa imi iau copilu asta e tot ce vreau .......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:56, 16 Iulie 2014
Daca s-a introdus o actiune in instanta atunci instanta va decide la cine va sta copilul.
In paralel cu actiunea in instanta incercati o solutionare a conflictului pe calea medierii, ajungând la solutie reciproc avantajoasa cu sotia dvs.
infidelitatea poate fi legata doar de divort nu si de custodia copilului care, aproape sigur va fi exercitata in comun (ca regula). Daca insa considerati ca mediul in care sotia va creste minorul nu este benefic si ca Dvs puteti oferi o varianta mai favorabila, puteti solicita instantei sa stabileasca domiciliul minorului la dvs.
Sa il luati si ce sa faceti cu el? In functie de raspunsul la intrebarea asta aveti diverse modalitati de rezolvare.
:offtopic:
@alexandrualin, va rog sa tineti cont de regulamentul de postare pe acest forum si sa nu mai scrieti cu k si prescurtari tip mess.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort azorel1 azorel1 ma confrunt si eu cu o situatie ciudata. sunt casatorit de 7 ani, in relatie de 11 ani, avem un copil de 2,5 ani, si recent am aflat ca sotia are o relatie de ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si incredintare minor AOD AOD Buna ziua tuturor. As avea si eu nevoie de putina consiliere juridica intr-o problema. Am 34 ani si sunt casatorit de 5 ani (dupa o relatie prealabila de ... (vezi toată discuția)