avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie Revisal

Buna ziua,
Am intocmit un act aditional in 10.04.2014 cu modificarea functiei incepand cu data de 01.04.2014.
Astazi am facut modificarea in revisal dar am introdus gresit data de la care isi produce efectele, in loc de 01.04.2014 am trecut 01.01.2014.
Am facut corectie, am modificat, dar in raport per salariat imi arata in continuare la vechime intervalul cu modificarea de la 01.01.2014?

Ce trebuie sa mai fac sau ce nu am facut bine?
Cel mai recent răspuns: nicoletaart , utilizator 10:36, 24 Aprilie 2014
Intrati pe corectie si modificati data de la care isi produce efectele actul aditional , in cauza.

Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Exact asta am facut si am corectat, dar cand ii dau sa vad un raport pe salariatul respectiv nu apare corectia doar prima modificare, cu toate ca eu am facut acea corectie.
Verificati si la istoricul c.i.m. cum apare .
La istoric CIM apare bine, modificare a avut loc, dar in raport nu apare.
In acest caz, pentru astfel de situatii apărute în aplicația REVISAL puteti sa va adresati dezvoltatorilor acesteia, la adresa de mail pentru suport : suportregistru@inspectiamuncii.ro

Alte discuții în legătură

Inregistrare eronata in revisal isobelbella isobelbella buna ziua, am facut si transmis in acelasi timp o modificare eronata de salariu in revisal ( in urma incheierii unui act aditional) trecand gresit anul: in loc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
Date eronate revisal tomaioana tomaioana Buna ziua am o mare problema cu Revisalul am transferat toate datele am completat salariul si sporurile la fiecare angajat daca ma uit pe contracte la ... (vezi toată discuția)