avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare act vanzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare act vanzare casa

In anul 2001 mama mea (ramanand vaduva iar eu fiind unicul copil i-am cedat dreptul de mostenire ) a vandut un apartament in sectorul 3 Bucuresti.Nu am mai gasit actul de vanzare dupa decesul acesteia in 2006. Unde ma pot adresa pentru a recupera o copie dupa acel act si ce fel de documente am nevoie pt. a intra in posesia copiei.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 12:33, 17 Aprilie 2014
Incercati la carte funciara. Solicitati certificat de informare al imobilului respectiv si vedeti cine este noul proprietar. Apoi luati legatura cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la matusa CRIM CRIM o matusa din partea tatalui a decedat in urma cu doi ani.nu are alti mostenitori in afara de mine si de sora mea.am aflat acum ca imobilul aflat in ... (vezi toată discuția)
Mostenire ovidake86 ovidake86 Numele meu este Ovidiu si am 28 de ani.In anul 1994 mama mea a murit,aceasta fiind divortata de tatal meu.In momentul in care ea s-a inbolnavit m-a luat tatal ... (vezi toată discuția)
Evictiune pentru faptele unui tert Kyandra Kyandra Am in fata o situatie cam incurcata, dupa parerea mea, si nu-i gasesc raspuns... poate ma ajutati dvs, dragi colegi de forum. Sa incepem cu inceputul: in ... (vezi toată discuția)