avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Declaratie 100 la firma fara activitate
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Declaratie 100 la firma fara activitate

am infiintat o societate in noiembrie 2013;am ridicat certificatul de inregistrare numai in februarie 2014 ;nu am desfasurat nici un fel de activitate;
trebuie sa depun declaratia 100 ??
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 16:45, 17 Aprilie 2014
Da, pana pe 25.04 pt trim 1, 2014 pe zero.
Dar daca certificatul s -a emis in nov, mai aveti si pt decembrie D 100 pe zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)
Notificare nedepunere declaratie 100 florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am infiintat un SRL in decembrie 2012, iar in aprilie 2013 am mers la ANAF pentru inregistrarea fiscala si in scopuri de TVA. In declaratia de ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant decembrie 2013 rebecavalentina rebecavalentina Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari: 1. O societate infiintata in octombrie 2013 si pana la 31.12.2013 nu a desfasurat activitate ... (vezi toată discuția)