avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cursuri expert accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cursuri expert accesare fonduri europene

Buna ziua! Imi poate recomanda cineva vreo institutie in care as putea sa fac niste cursuri bune pentru accesare de fonduri europene?? Am vorbit cu cineva din judetul meu si mi-au spus ca de fapt ar fi cursuri de perfectionare si nu specializare, :)) probabil ca nu isi explica nici ea cum poti sa devii in cateva zile de cursuri " expert " ...
Dar ies bani din aceasta meserie, firmele in domeniul acesta scot profit?? Daca nu, mai bine nu imi mai spuneti ca nu m-ar mai interesa.. .B-)
Ultima modificare: Joi, 17 Aprilie 2014
Iulian81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 18:31, 29 Iunie 2014
CURS EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE - Acreditat ANC se pot face in mai multe variante si institutii.
Cursul Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene se adreseaza reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale, IMM-urilor, coordonatorilor si asistentilor de proiecte, precum si tuturor celor ce doresc sa dezvolte proiecte prin accesarea de Fonduri Structurale sau care doresc sa faca parte din echipele de scriere si implementare a proiectelor finantate din fonduri structurale.
Una din Institutiile bune ar fi Euro Best Team, care din luna Iulie 2013 este partener al Ministerului Fondurilor Europene in Acordul Cadru de prestari servicii pentru asigurarea unor experti care sa vina in sprijinul autoritatilor din sistemul de management al instrumentelor structurale. Legat de profit nu pot sa ma pronunt. Intrebati si informati-va direct la Ministerul precizat anterior, de profil, unde puteti cere toate informatiile pe care le doriti si care v-ar putea ajuta sa mergeti catre o institutie buna pentru pregatire adecvata si perfectionare specifica.
Un modul special din cadrul cursului Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene va fi alocat perioadei de programare a fondurilor structurale in Romania (2014 - 2020). Astfel ca va trebui sa va grabiti putin pentru a prinde aceasta oportunitate. Succes !
Dupa 2020 nu se vor mai primi fonduri de la UE?
probabil că va veni o altă sesiune de fonduri.
Cursul de expert se face numai daca vreti. Nu va conditioneaza nimeni practicarea acestei ocupatii de finalizarea vreunui curs. Oricum, e nevoie de studiu individual si experienta.

Activitatea, ca oricare alta, e profitabila daca aveti clienti. Daca nu aveti, nu e profitabila. Iar niciun curs nu va va invata sau ajuta sa gasiti clienti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Curs acreditat fara diploma? GianiLiliana GianiLiliana Buna ziua, In august 2014 am urmat un curs (scurt) de Formator (curs acreditat - 150 eur). La sfarsitul cursului, după testarea finala la care am obținut ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene CALIN74 CALIN74 daca am accesat fonduri europene prin masura 112 mai pot solicita fonduri prin masura 121 sau 141? (vezi toată discuția)