avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... instructor auto
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

instructor auto

As dori sa stiu daca un subofiter de politie de frontiera in activitate poate sa profeseze ca instructor auto sau profesor de legislatie rutiera. Bineinteles cu atestat,curs absolvit,etc! multumesc!
daca subofiterul a dobandit statut de functionar public, nu poate desfasura nici un fel de activitate.Nu este compatibil cu statutul de functionar public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Meseria de politist este compatibila cu cea de instructor auto? bebecomnec bebecomnec Am o intrebare ! Sunt agent de politie cu o vechime de 7 ani. Astazi mi s-a propus daca doresc , in timpu liber, sa fiu instructor auto la o scoala de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! pot deveni instructor auto categoria b daca nu am ... AdinaDobre7299 AdinaDobre7299 Buna seara! Pot deveni instructor auto categoria B daca nu am diploma de bacalaureat? Mentionez ca am absolvit liceul, avand profil Mecatronica. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Instructor auto b dj_csm1990 dj_csm1990 Buna ziua eu am facut scoala profesionala 3ani plus 2 ani liceu profilul MECANIC AUTO DE INTRETINERE A MOTORULUI. Am dat examenul de bac dar nu lam luat ... (vezi toată discuția)