avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere avocat reclamanti proces de granituire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere avocat reclamanti proces de granituire

Am intentat un proces de granituire, din actele preliminare ale vecinului rezulta clar ca ne-a acaparat din teren, procesul are prima infatisare luni(28.04.2014) iar avocata ne-a anuntat azi (24.04. 2014)ca se retrage si ne da banii inapoi.
Va rog din suflet sa-mi spuneti ce pot face in acest timp scurt si cum pot obtine o amanare pana la angajarea unui nou avocat..
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:33, 25 Aprilie 2014
Buna ziua
D-na avocat mi-a explicat ca pot cere amanare prin e-mail si ca-mi trimite tot prin e-mail renuntarea. Este legala o astfel de procedura ?!
Din nou cu mii de multumiri.
E-mail, fax, direct la registratura instantei, prin posta - oricare dintre aceste modalitati poate fi folosita. Important este ca cererea sa ajunga in timp util la dosar.

Cat despre frecventa acestor situatii, se pot intampla. Si in viata /profesia noastra apar diverse probleme (inclusiv de sanatate) .Este bine ca v-a anuntat cu ceva timp inainte si ca va restituie si onorariu/ parte din onorariu.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoreprezentare in cadrul unui proces Alina Ghi. Alina Ghi. Buna ziua! Am deschis de aproape 1 an de zile proces pt custodia copilului insa abia maine avem prima înfățișare ,iar avocatul meu lipseste pt ca are alt ... (vezi toată discuția)
Model de cerere marinica71 marinica71 ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)
Amanare pentru angajare avocat mom mom buna ziua! am avut o prima infatisare la un proces penal la care am intarziat si am ajuns dupa ce s-a terminat, iar acum am vazut pe site-ul judecatoriei ca ... (vezi toată discuția)