avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Monografie contabila
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Monografie contabila

Va rog sa ma ajutati cu inregistrarile ( note contabile)pentru transferul mijloacelor fixe la obiecte de inventar, la o unitate de invatamant . Care este valoarea maxima ce poate fi transferata? e obligatoriu 2500 lei? Adica nu trebuie sa existe mijloace fixe mai mici de 2500 lei?

Alte discuții în legătură

Transfer mijloace fixe la obiecte de inventar camitica camitica In urma inventarierii anuale, comisia a facut un proces verbal de transfer a mijloacelor fixe la obiecte de inventar, mijloace fixe amortizate integral si cu ... (vezi toată discuția)
Obiect inventar sau mijloc fix, neplatitor tva dona77 dona77 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui produs in valoare de 2852 lei inclusiv TVA (2300 fara TVA +552 TVA), de catre un neplatitor TVA (de la un platitor ... (vezi toată discuția)
Fisa mijlocului fix Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Sunt PFA, traducator de 1 an de zile si pe parcursul acestui an am achizitionat mai multe bunuri gen tableta, boxa portabila, etc. Tin sa mentionez ca tableta ... (vezi toată discuția)