Buna ziua,am o o nelamurire si va rog sa ma ajutati.Am vandut o bicicleta pe mercador,iar cel care a primit-o m a sunat dupa o zi si mi a zis ca nu o mai vrea pentru a fost la un service si are o problema. Eu nu ma pricep foarte bine la biciclete,dar bin punctul meu de vedere arata foarte bine si mergea ok. M am angajat sa ii trimit cate poze vrea inainte sa o trimit. Pozele ce i le am trimis au fost reale. El vrea acum sa mi tr bicicleta inapoi si sa i returnez banii. Mentionez ca nu am stiut de problema de care vb omul si nu am avut intentia de ai da "teapa". Niste pareri mi ar fi de ajutor. Multumesc
Pozele nu garanteaza existenta sau starea tehnica a produsului
Incercati sa solutionati amiabil
Daca cumparatorul in final nu reuseste remedierea defectiunii,sau nu intelege sa suporte c/v ,dati banii inapoi si recuperati bicicleta
Alta data verificati temeinic starea de fapt a bunurilor pe care intelegeti sa le comercializati
Poate nu m am facut bine inteles,bicicleta este functionala,doar ca a descoperit el o defectiune in interiorul furcii,pe care eu nu am vazut o. Si nu mi se pare corect sa o i au inapoi,poate a facut el stricaciunea. Daca nu inapoiez banii, risc ceva?