avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mercador
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mercador

Buna ziua,am o o nelamurire si va rog sa ma ajutati.Am vandut o bicicleta pe mercador,iar cel care a primit-o m a sunat dupa o zi si mi a zis ca nu o mai vrea pentru a fost la un service si are o problema. Eu nu ma pricep foarte bine la biciclete,dar bin punctul meu de vedere arata foarte bine si mergea ok. M am angajat sa ii trimit cate poze vrea inainte sa o trimit. Pozele ce i le am trimis au fost reale. El vrea acum sa mi tr bicicleta inapoi si sa i returnez banii. Mentionez ca nu am stiut de problema de care vb omul si nu am avut intentia de ai da "teapa". Niste pareri mi ar fi de ajutor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: dole , utilizator 20:26, 24 Aprilie 2014
Pozele nu garanteaza existenta sau starea tehnica a produsului
Incercati sa solutionati amiabil
Daca cumparatorul in final nu reuseste remedierea defectiunii,sau nu intelege sa suporte c/v ,dati banii inapoi si recuperati bicicleta
Alta data verificati temeinic starea de fapt a bunurilor pe care intelegeti sa le comercializati
Poate nu m am facut bine inteles,bicicleta este functionala,doar ca a descoperit el o defectiune in interiorul furcii,pe care eu nu am vazut o. Si nu mi se pare corect sa o i au inapoi,poate a facut el stricaciunea. Daca nu inapoiez banii, risc ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa pe okazii - vanzatorul ar putea zice ca eu am defectat produsul? vasile321 vasile321 am comandat un telefon pe care am dat 770 de lei, in titlu scria telefon impecabil+accesorii+bonus am primit tot ce era in poza doar ca telefonul nu e asa ... (vezi toată discuția)
O posibila teapa cu un telefon. am cumparat de la cineva de pe ... andoo98 andoo98 O posibila teapa cu un telefon. Am cumparat de la cineva de pe olx un telefon in stare buna la un pret bun, m am intalnit cu respectivul, am verificat ... (vezi toată discuția)