avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuinta sociala sector 3
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuinta sociala sector 3

Doresc sa fac o sesizare/plangere cu referire la ocuparea abuziva a unei garsoniere care are statut de locuinta sociala. Daca s-a confruntat cineva cu o astfel de situatie, direct sau indirect - unde trebuie sa ma adresez exact ? Nr de telefon si / sau adrese de email.
In plus, trebuie sa cerem acordul pt infiintarea unei asociatii de proprietari, institutia respectiva fiind proprietar a 2 garsoniere in imobilul cu pricina..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: cdorobantu17 , utilizator 09:04, 25 Aprilie 2014
Sesizarea in scris se face catre PRIMARIA SECTOR 3 Bucuresti, sau la telefonul dispeceratului non-stop 9854 ori pe site-ul www.sector3primarie.ro.
Mai puteti scrie direct la adresa :
[ link extern ]
unde in josul paginii completati campurile cerute precum si sesizarea pe care doriti sa o faceti, putand adauga si documente sau poze explicite.
Nume primar: Robert Sorin Negoita (PSD)
Nume viceprimar: Cristian Andrei Tudorache (PNL)
Web: www.sector3primarie.ro
E-mail: primar@primarie3.ro informatica@primarie3.ro, relatiipublice@primarie3.ro, comunicare@primarie3.ro; robert.negoita@psd3.ro
Telefon: 021.318 03 23, 9854, fax: 318 03 04
Adresa: Str. Parfumului nr. 2-4, sector 3

Puteti intreba si despre cine va semneaza acordul pentru infiintarea Asociatiei de Proprietari.
Multumesc tare mult si frumos!
M-am adresat primariei din sector 3 si am primit un raspuns de la o adresa de la relatii publice@...si m-au indrumat catre fostul ICRAL punandu-mi la dispozitie adresa veche si un nr de telefon care suna a paguba :)
Mai incercam :)
Multumesc inca o data, o zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primãria dã acord de funcþionare magazin, în garaj din bloc de locuinþe, fãrã temei legal seduardg@yahoo.co.uk seduardg@yahoo.co.uk 1. Fără acordul Asociaţiei de proprietari conf. legii 114 şi fără acordul proprietarilor cu care se învecinează pe verticală conf. Statutului ... (vezi toată discuția)
Buna seara. la parterul blocului în care locuiesc la etajul ... mirina009@gmail.com mirina009@gmail.com Buna seara. La parterul blocului în care locuiesc la etajul 1, se afla spatii comerciale, din construcție. Sub dormitorul meu funcționează o pizzerie, pe ... (vezi toată discuția)
Magazin in garajul de la bloc Aniri_ Aniri_ Buna ziua, Am si eu nevoie de un pic de ajutor in urmatoarea problema: intr-unul din garajele de la parterul blocului exista un magazin mixt / alimentar. ... (vezi toată discuția)