avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte necesare traversare granita cu o masina ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte necesare traversare granita cu o masina imprumutata

Buna ziua,
Vreau sa plec din tara in vacanta cu o masina imprumutata de la un prieten. De ce acte am nevoie ca sa pot trece granita cu masina respectiva ?
Proprietarul masinii nu va merge cu mine in vacanta.
Am nevoie de o procura de la notar prin care sa reiasa ca proprietarul mi-a imprumutat masina?

In asteptarea unui raspuns,
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ACManuela , utilizator 09:39, 16 Mai 2014
Incheiati procura sau contract de comodat
Nu uitati asigurarea
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)