avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmarirea bunurilor comune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmarirea bunurilor comune

Buna ziua,am si eu o intrebare la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns concret,sunt in divort cu sotul meu si avem impreuna un apartament care este totodata si ipotecat de CEC deoarece o parte din bani i-am imprumutat de la CEC,acum el este arestat preventiv ptr un accident de masina care s-a soldat cu doi raniti,si care cer despagubiri.Intrebarea mea este casa de asigurari poate urmarii bunurile comune ,putem pierde apartamentul daca este ipotecat si este si in divort cu mine?precizez inca nu am facut partaj .va multumesc .
Nu inteleg, Ioana, ce legatura are asta cu subiectul? Nu discutam de raspunderea pentru pagubele produse victimei aici, nu e despre procesul penal...
Utilizatorul a mentionat ca sotul este cercetat pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Asiguratorul de raspundere civila delictuala suporta daunele morale si materiale in procesul penal.

totodata si ipotecat de CEC deoarece o parte din bani i-am imprumutat de la CEC,acum el este arestat preventiv ptr un accident de masina care s-a soldat cu doi raniti,si care cer despagubiri.

Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire in caz de deces a familiei in accident rutier unde soferul (nevinovat) este capul familiei si a supravietuit Cirstea Daniel Cirstea Daniel am si eu o speta. am niste prieteni care au fost implicati intr-un accident rutier din care a rezultatt decesul sotiei, fiicei si al soacrei. soferul a scapat ... (vezi toată discuția)
Inculpat sca78nia sca78nia Sunt urmarit penal intr-un dosar ,ucidere din culpa art178,alin.2,5,,pagubiti au cerut daune moral si materiale foarte mari(1200000euro) si sunt condamnat la ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta penala- daune morale pt vatamare corporala din culpa kira.11 kira.11 Am fost inculpata intr-un proces penal pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident rutiei petrecut in urma cu 3 ani- in anul 2006 ; in luna ... (vezi toată discuția)